Janome symaskin

Min symaskin: Janome 3160 QDC

Sommaren 2012 köpte jag min första egna symaskin. Jag åkte runt till flera olika återförsäljare i Göteborg för att kolla utbudet. Till sist bestämde jag mig för en Janome 3160 QDC, inköpt på Symaskinsagenturen i Göteborg. Tidigare hade jag aldrig hört talas om Janome och var inne på en Husqvarna-maskin. Men jag vägde för- och nackdelar mot varandra och valet föll på den lilla smidiga Janomen.

Lånade symaskiner

Tidigare har jag lånat andras symaskiner, eller sytt för hand. När jag bodde med mina föräldrar var det först pappas gamla Husqvarna trampsymaskin som gällde. När jag fått upp vanan fick jag lov att låna mammas Bernina. Efter det lånade jag av sambos mor och på Folkuniversitetet, där jag läste en kurs.

Min alldeles egna symaskin!

Nu, när jag har min alldeles egna, känner jag mig friare och lite mer vuxen än tidigare. Jag kan sy när jag vill! TIll detta kommer självklar att jag har ett eget syskrin med massa roliga tillbehör, som kommer fyllas på allt eftersom.

2 reaktion på “Min symaskin: Janome 3160 QDC

  1. Lilian Ejdelen

    Hej. Så bra förklaring. Nu i efterhand förstår jag att jag borde ha köpt en sådan Janome som du har. Jag köpte en Janome Easy Jeans. Jag gick på reklamen kan man säga… Ångrar mig verkligen. Min Pfaff 1520 är bättre än Easy Jeans. faktiskt. Tänka sig, vad ”reklamen” kan ställa till det för köparen, enbart för säljarens fördel. Idag lägger jag ut Janome på Blocket!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *