Guitar Hero-inspirerad slips

Guitar Hero-inspiration

Guitar Hero är ett tv-spel där handkontrollen är en gitarr med knappar istället för strängar. Knapparna på halsen är fem stycken i fem olika färger. Med en slips ville jag efterlikna halsen och de fem färgerna.

Hur jag gjorde

Jag ville ha en svart slips att utgå från. Det fanns inga svarta slipsar för överkomligt pris, så jag köpte en mörkblå slips på second hand och svart tyg i tygaffär. Slipsen klippte jag sönder och förde över delarna på det svarta tyget. De fem sidenbanden limmade jag på, för det var enklast.

Slutsats

Väldigt nöjd! Fast jag har fått limma banden igen eftersom de lossnade på baksidan. Det skulle gått att göra det snyggare på baksidan, men jag var inte så noggrann där eftersom den delen inte är synlig.

Sydd som julklapp 2007.

– – – Uppdaterat 2013-01-26 – – –

Jag har hittat en webbshop som säljer Guitar Hero-slipsar: Key Neck Tie from Zazzle.com, men jag tycker att min är finare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *