Garnbombning

Garnbombning

I veckan var jag på Deisy Design för att fylla på garnet till mina mormorsrutor. När jag gick därifrån fick jag syn på en garnbombad vägskylt. Tyvärr hade jag inte med något att fota med, så det blev ingen bild. Sen såg jag en annan instickad skylt närmare Brunnsparken.

Några dagar senare, på väg till Stickklubben Gbg, fick jag en ny chans. Från hållplatsen såg jag att någon dekorerat staketet vid hållplatsen på andra sidan. Jag skyndade mig med min smarta telefon men spårvagnen kom. Jag klev på, satte mig på en bra plats och hann fota innan vagnen körde iväg.

Nu återstår frågan om det fanns någon anledning att garnbomba just där. Jag har hört att folk pyntar med stickningar i närheten av garnbutiker de gillar, men vid denna stickning fanns ingen sådan. Kanske var det restaurangen eller skolan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *