April 2013

April har inneburit mycket virkning. Men jag har även varit sjuk och inte orkat med projektet lika mycket som tidigare månader.

Sy

Jag blev äntligen färdig med mitt fodral till stickor och virknålar!

Sticka

Jag har köpt garn till en randig rutväska. Det köpte jag hos Garnfabriken vid Järntorget och det blev mitt första besök där. Jag ska försöka få till väskan med tre färger, men innan jag börjar sticka måste jag veta vilka ränder jag ska göra i vilka färger. Det känns som det kommer bli klurigt.

Virka

Jag fick låna en bok om att virka amigurumi. Det satte verkligen fart på virkningen! Sådan fart att jag till och med fått (tjatat på) min sambo att testa virkning. Han ska snart börja virka en amigurumi och jag köpte garnet redan förra veckan. Jag gjorde en Ghost carrot på en dag. Den var en av de enklare mönstren i boken. Sedan gav jag mig på en av de mer avancerade. Den håller jag fortfarande på med.

Övrigt

Under april fyllde jag år. I ett paket låg pengar. De bestämde jag skulle gå till ett fint tyg att sy en sommarklänning av när vädret börjar bli varmare. I ett annat paket låg tidningen Kreativ Stickning. I tidningen låg ett erbjudande om att köpa tre nummer av valfri handarbetstidning till ett förmånligt pris. Där bockade jag i Burda Style och nu väntar jag otåligt på att första numret ska ta sig genom brevinkastet.

Jag har äntligen börjat brodera på en grej till Stickklubben Gbg.

När jag gjorde återbesök på Deisy Design (för att köpa mer garn till mormorsrutorna) såg jag garnbombning i staden för första gången i år. Senare samma vecka såg jag ännu fler, men jag lyckades bara fota en. Senare postade Deisy Design en länk på Facebook till The Gothenburg Guerilla. Där hittade jag samma garnbombning som jag fotade. Det var viss skillnad från när jag såg det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *