Sommarplan 2017

Top:
Jag har länge velat sy en (eller flera) somrig top av detta tyg, men vintern kom emellan och jag fick hålla fingrarna i styr. Nu blir det äntligen dags!

Trosor:
Har inget ordenligt mönster, men eftersom jag har flera köpta par hemma redan så är det nog bara att rita av. Får leta bra resår och tyg bara.

Bomberjacka:
Samma längtan som med bling-tyget. En bomberjacka som passar mig. Tyget har jag inte köpt än, men det ska vara lite glansigt, mer mörkt än ljust och gärna något mönster på som man blir glad av. Muddar i en kontrastfärg. Kanske även kontrast på dragkedjorna, beroende på utbud och val av tyg.

Tea dress:
Födelsedagsklänning! Gärna längre ärm, men det kan jag justera senare.

(bli klar med):
Min Little Black Cardigan ska bli klar i tid med mitt födelsedagsfirande. Ska bäras tillsammans med Tea dress.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *