Vårplan 2018

TRÄDGÅRDSBYXOR:
Jag behöver ett par anpassade byxor att ha i trädgården. Jag kör på hängslebyxor så jag kan röra och böja på mig utan att det smiter åt eller glipar någonstans. Ett tips jag fick var att köpa knäskydd innan jag börjar sy, så jag kan anpassa efter dem. Vet inte än vad för tyg jag ska välja, men det blir säkert nåt bomullstyg.

LET IT FALL SWEATER:
Köpte en tröjmängd Cheeky merino joy på Sy- och Hantverksfestivalen i augusti. Detta ska jag göra en Let it fall sweater av. Är dock inte jätteförtjust i att avigsidan används i de stora släta partierna, så där jag ska använda rätsidan av slätstickningen istället.

Resultat

LET IT FALL SWEATER:
Gjorde om baksidan så spetsmönstrets nedre kan inte var helt i linje. Jag är jättenöjd med resultatet. Baksidan känns väldigt levande. Om jag gör en till så kommer jag göra något liknande på baksidan, kanske också i fram.
Redan en favorit i garderoben. Tar på mig den när det är något speciellt, som gäster på jobbet eller en träff med vänner från långt borta.

TRÄDGÅRDSBYXOR:
Det gick rätt snabbt att få ihop min grön-vita toile, men där tog det stopp. Tveksamheter över passformen över rumpan och att få in fickor för knäskydd var krångligare än jag trodde. De ligger just nu undangömda tills jag inte har andra husprojekt som lockar mer. Har i alla fall köpt material: Ljus denim och mörkgrå bävernylon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *