Stickklubben 7 feb 2013

I torsdags var jag på min tredje träff med Stickklubben i Göteborg. Stickklubben har verkligen satt fart på stickningen i mitt projekt för 2013!

Fakta om Stickklubben

Den första Stickklubben började i Kalmar i mars 2010. Sedan inspirerade det stickintresserade i Göteborg som träffades första gången den 17 januari 2013. Alltså missade jag bara första träffen, då jag läste om Stickklubben i Göteborg efter första träffen.

Vi i Göteborg är ett gäng folk som gillar att sticka. Vi träffas på något café eller restaurang på torsdagkvällar (och bonusonsdagar) och stickar, byter tips och råd och pratar hela kvällen.

Det första jag stickade med Stickklubben var en grön strumpa, min första strumpa. Av den lärde jag mig att när man stickar strumpor ska rätsidan vara utåt och avigsidan inåt. Det blev tvärtom när jag stickade den och när jag vrängde den var det enklare att sticka. Av den andra saken, som jag påbörjade i torsdags, lärde jag mig att använda stickmarkörer ordentligt. Jag hade använt dem helt fel tidigare så stickningen såg förvirrad ut. Det löste sig tack vare klubben!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *