Drops Nepal från Garnfabriken

Garnfabriken – första besöket

I tisdags hade jag vägarna förbi Järntorget. På spårvagnen dit längs Linnégatan spanade jag efter garnbutiker. Bojans garn susade förbi, men kändes för långt bort från mitt faktiska mål. Strax innan Järntorget fick jag ögonen på Garnfabriken. ”Den såg trevlig ut”, tyckte jag. Jag hade 10 minuter innan jag skulle träffa mitt sällskap och jag hade ett projekt att köpa garn till, så jag tog trappan ner dit.

Jag skulle ha Drops Alaska till en väska som ska stickas och sedan filtas. Det fanns inte så det blev Drops Nepal istället. Sticka 5,5 krävdes. Det reades ut Drops plaststickor för 18kr/st. Eftersom jag inte har 5,5 som rundsticka och jag inte har stickat på plaststickor förut tyckte jag det var ett utmärkt tillfälle att slå till på realisationen.

Det börjar klia i stickfingrarna nu, i tider där jag egentligen är inne i virkningen. Men det går ju ha parallella projekt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *