Fotofond

När jag bloggar om mina projekt vill jag gärna att bilderna jag lägger in ska vara bra. Därför började jag fota mot ett vitt lakan. Det blev bra, men mellan gångerna vek jag ihop det och att stryka ut vecken varje gång kände jag inte för.

Så förra veckan åkte jag till IKEA och köpte en mörkläggningsgardin för en överkomlig peng. Tack vare att det var en färdig rullgardin så går den lätt att rulla ihop, stoppa tillbaka i förpackningen och ställa undan. För att fota kläder när modellen står upp köpte jag rep för att hänga upp den på bokhyllan.

Jag fotade rätt många projekt förra helgen och håller på att redigera dem. Det tar lång tid att få till hela bakgrunden och skuggor och liknande, men jag blir mer och mer nöjd över min nya fotofond!

Av bilderna nedan är klänningen och slipsen fotade mot den nya fonden och koftan mot det gamla lakanet. Skillnaden syns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *