WWKIPD 2013

WWKIPD 2013

Idag firade jag min första WWKIPD! Förkortningen står för World Wide Knit In Public Day och innebär att stickare världen över sätter sig synligt bland allmänheten och gör något de tycker väldigt mycket om, nämligen att sticka.

Jag satt på Världskulturmuseet tillsammans med Stickklubben i Göteborg. Självklart var det fler än oss där. Hela trappan var fylld med handarbetare. Dock inledde jag min handarbetsdag med med att virka kanten och sy fast handtag och fästa trådändar på min randiga rutväska. När den var färdig (bara kvar att filta och fodra den) och utlagd i trappan tog jag såklart upp stickningen jag hade med. Väskan blev faktiskt beundrad och till och med fotad av någon jag inte kände. Det kändes väldigt bra!

Runtom trappen hade folk hängt upp sjalar, lagt ut tröjor och hängt upp klänningar för andra att kolla in. Jag funderade på om jag skulle ta med något, men jag tyckte det räckte med att göra färdigt väskan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *