Juli 2013

Månad sju i projektet. Det blev mer shopping och mönsterletande än stickning med anledning av Japan-resan.

Sticka

Jag monogamstickade och gjorde klart min Gemma under första halvan av månaden.

Inför flygresan påbörjade jag två muffinsmössor att ha med i handbagaget. Jag tänkte sticka en fiskmössa också, men var inte så förtjust i bomullsgarnet jag köpt, så jag avvaktade med den.

Virka

Medan Gemma låg på blockning och jag inte visste vilket nästa projekt skulle bli virkade jag ett ben till den kanin som blivit ett UFO.

Sy

Sommarklänningen, som jag länge tänkt påbörja, blev påbörjad och slutförd.

Shopping

Inför resan till Japan och Tokyo tog jag reda på vilka garnaffärer som fanns där. Jag satt mycket på Ravelry och letade efter mönster jag kunde leta garn till och skrev ut dem innan avgång. Jag ska försöka få till ett inlägg om detta. Det garn jag köpte och gillade mest var ett Noro-garn med 60% ull och 40% silke.

Övrigt

Gemma skulle blockas, och det var första gången jag blockade något. Det känns som jag inte gjort så mycket under juli, så det verkar som jag tog semester från det faktiska handarbetandet också. Men jag planerade desto mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *