Blåvit kanin

Blåvit kanin

I april började jag virka en kanin från en lånad amigurumibok. Det var ett trögt projekt, som låg i dvala länge. När dagen för att lämna tillbaka boken började närma sig fick jag ny energi till projektet och gjorde klart den.

Material

Mönstret är Kanin av Mia Bengtsson från boken Virka amigurumi. Garnet var gammalt akrylgarn i tre olika färger som jag hade i min stash. Virknål 4.

Så gjorde jag

Jag hade ingen speciell tanke med detta projekt mer än att virka min andra amigurumi och göra slut på akrylgarn. För att göra den lite roligare blev det olika färger på olika delar. Ögon och nos broderade jag på med svart garn.

Slutsats

Kaninen blev mycket större än jag trodde. För mig är amigurumis små, men denna blev verkligen stor. Jag var osäker på hur jag skulle placera benen, så det fick bli som det blev.

Men det bästa är att spökmoroten nu har fått en kompis!

Virkad april-dec 2013.
Projektsida på Ravelry.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *