Isager strik Alpaca 1

Fota stash till Ravelry

På Ravelry har jag min stash. Tidigare hade jag inte alls någon ordning på min stash, men en digital köksvåg bland årets julklappar fick mig att ta tag i kaoset.

Först fotade jag. Efter ett garn blivit fotat blev det vägt och uppskrivet på min lista. Sen satte jag mig vid datorn, beskar bilderna och lade in informationen från listan. För vissa av mina befintliga projekt hade jag lagt in det garn jag använt, men inte från min stash. Det justerade jag också. Efter jag lagt in ett garn som jag använt tog jag bort projektgarnet och lade in det stashade garnet istället, så som det är tänkt att göras.

Vissa garner var krångligare än andra. Några garner jag köpte i Japan fanns inte inlagda, de kunde jag inte ens hitta med en googlesökning. Det var svårt att veta vad garnet hette och vilken tillverkaren var. Nåja, de ligger i vilket fall uppe med bild i stashen.

Min stash på Ravelry.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *