En vit Expedit i syrummet

Ett vitt syrum

Det har hänt saker i syrummet och eftersom det var ett tag sedan jag skrev något matnyttigt här kommer nu massa instagrambilder på just syrummet.

Jag började med att måla tak och väggar vita. Vissa detaljer lämnade jag bruna, som rör och lister och sånt. Inredandet tog fart med ett skrivbord som bortskänktes till mig via Blocket. Sen ville jag ha en Expedit också. Det hittade jag en vecka senare, även det på Blocket, men den fick jag betala en liten slant för. Jag planerar att köpa luckor och lådinsatser och sånt till den i någon piffig färg.

Med hyllan följde två ljusrosa lådor av papp. De fick jag bra användning för när jag började plocka i min garnlåda. I den ena lådan lade jag färdiga projektpåsar som jag ännu inte påbörjat. Alltså min ”queue”. I den andra lade jag påbörjade projekt, som av någon anledning pausats (WIP). De får samsas med UFO. Tanken är att dessa två lådor inte ska få bli fulla.

På golvet placerade jag två mattor som min farmor gjort. De passar väldigt bra där eftersom det är där mitt kreativa centrum kommer finnas. Mattorna befann sig tidigare i en garderob hos mina föräldrar, så när jag och sambo fick mer golvyta att lägga mattor på så tog jag över dem.

Just nu försöker jag hitta vägglampor/lampetter som ersättare för de gamla lampetterna som satt där tidigare (de följde med huset). Jag kände att de inte riktigt passade min stil. Grejen är den att sladdarna till lamporna sitter i väggen och det finns inte så många sådana lampor ute i butikerna idag. Men förra veckan fick jag tipset att söka på ”vägglampa fast installation”. Tidigare hade jag bara sökt på ”lampetter” och liknande, men inte hittat så mycket.

I mitt huvud finns massa idéer som vill komma ut!

En reaktion på “Ett vitt syrum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *