Februari + mars + lite april 2014

Så har det återigen gått lång tid sedan mitt senaste inlägg. Februari och mars fylldes av två projekt, då jag aktivt stoppade mig själv från att lägga upp nya projekt på stickorna. Det var Ramona cardigan, som jag ville bli klar med innan vinterkylan tog slut, och så var det Hanami stole som kändes lite som en pliktstickning. Ramona blev klar 16 februari och har sedan dess värmt gott många dagar. Hanami blockade jag i veckan och kvar är att fästa trådarna, men det är bara fyra ändar så det ska nog bli avklarat snart. Parallellt har jag lyckats bli färdig med tre gardiner. Jag känner mig ändå rätt nöjd med denna period.

Projekt på gång är City cardigan. Jag har gjort en första provlapp, men fick inte till stickfastheten. När jag fyllde år fick jag garn jag planerar att sticka Skew av. Så ska jag försöka tvätta min Gemma för första gången. Jag har stickat en provlapp som jag sydde på extraknappen på. Just nu rullar provlappen runt i tvättmaskinen på ullprogrammet i dubbla tvättpåsar. Knappen är av matt pärlemor, så jag håller tummar för att den ska klara sig oskadd.

Följ mig gärna på Instagram: @syelsbth. Där lägger jag upp bilder oftare än jag bloggar nu för tiden.

PS:
Sambon har skaffat en systemkamera som jag kommer låna ibland och fota mina projekt med!
Och jag har äntligen kunnat sitta i solen på altanen och sticka!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *