September + Oktober 2013

Nu har det varit stilla på bloggen rätt länge. Anledning? Jag och sambo har köpt hus och har varit sysselsatta med allt vad det innebär. Min stickning har tagit långa tupplurar, men inte vilat helt och hållet.

Sticka

Det jag hunnit maska av sedan sist är en Lace spiral scarf som jag gjort av garnet som blev över från min röda stickade mössa. Mönstret var egentligen för mohairgarn, men jag ville ha en sjal där lite mer än ett nystan var tillräckligt.

Just nu stickar jag ett par tofflor i restgarnet Nepal från den Randiga rutväskan. Jag har inte mycket kvar på den första tofflan, men det verkar som att jag måste köpa ett nystan till. Jag får se hur det blir med det.

Annars är jag extremt sugen på att sticka en prydlig marinblå kofta med två små fickor på framtsidan.

Virka

Mina mormorsrutor väcktes till liv igen. Jag fäste alla ändar faktistk, efter tips från en stickklubbare. Det känns nu väldigt bra att ha det gjort! Men det verkar som de återgått till sin vila.

Övrigt

Annars funderar jag på hur jag ska inreda mitt syrum. Jag kommer nämligen få ett helt eget rum där jag kan sitta och skapa! Dessutom har en gammal Singer trampsymaskin lämnats kvar i huset. Det kommer bli en perfekt inredningsdetalj!

Flytten är nära och jag hoppas komma igång med bloggandet igen innan november är till ända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *